Loosduinse Hoofdstraat 315, 2552 AE Den Haag | 070-3979171 | info@offerswonenenmode.nl | Open dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

 

Loungebank Stella van het merk Stressless

 

Ben jij op zoek naar een flexibele bank?

Eentje die met je bewegingen en houding meebeweegt? Dan is de bank Stella van het merk Stressless misschien wel iets voor jou.

Dankzij het Stressless® BalanceAdapt™-systeem reageert deze bank op je bewegingen. Of je nu voorover of achterover leunt, of je nu ligt, of je voeten omhoog legt: de bank past zich meteen aan je positie aan. Heb je liever een zitting die niet beweegt? Dan kun je deze functie ook gewoon vergrendelen. De bank lijkt te zweven, maar steunt op een stalen onderstel in zwart of chroom.

Van een fauteuil of een 2-zitsbank tot aan een 3-zitsbank of een hoekbank in verschillende zitbreedtes: de Stella bank van Stressless is er in allerlei maten. En, Stella is ook verkrijgbaar in alle kleuren en verschillende materiaalsoorten zoals stof en rundleder.

Wil je nog iets aan Stella toevoegen? Dan kun je als extra optie kiezen voor hoofdsteunen of een voetenbank. En, wil je er ook een tafelblad bij? Dan kun je deze kiezen in wengé, teak, eiken, walnoot, whitewash, zwart, bruin of grijs.

 
Informeer nu naar de Stressless bank Stella bij Offers Wonen en Mode in Den Haag

Naar Instagram van Offers Wonen en Mode  Naar Facebook pagina van Offers Wonen en Mode

Privacy Disclaimer